#

Knjiga gostov

Vpis v knjigo gostov


DRUŽINA RADULOVIĆ    26 april 2010 07:45 | Mengeš
OcenaOcenaOcenaOcenaOcena
Sporočamo vsem , ki berete te strani, da smo dobili najbolj pridnega, luštnega, milega in prisrčnega psička-našo RUBY-in sicer pri družini Rutar iz Zatolmina.
Hvala Rutarjevim, ki so našo Ruby že navadili osnove čistoče, stikov z drugimi ljudmi in vsega kar spada zraven. Hvala jim tudi za darila, ki jih je naša Ruby dobila ob odhodu v novi dom in vso potrpežljivost, ki so jo vedno imeli z nami.

Bernski pozdrav

Bast    24 februar 2010 10:43 |
Čudoviti mladički! Kitana si prava carica, spet si razturala! Čestitamo!

VSE NAJBOLJŠE FANTOM IN PUNCI IZ LEGLA 2009 ZA PRVI ROJSTNI DAN!

MOJCA    23 februar 2010 08:06 | mengeš
OcenaOcenaOcenaOcenaOcena
Čestitam Kitana, dobro si opravila. Hvala ti, da si tudi nam podarila prikupno kepico, katero smo zelo težko čakali. Radulovičevi iz Mengša

Bast    20 februar 2010 17:46 |
OcenaOcenaOcenaOcenaOcena
Pozdravljeni!
Najprej bi rekla,da so bernci itak zakon, saj mi imamo kužka iz drugega legla,kateri bo sedaj napolnil eno leto in je res pravi lepotec, ime mu je Bast, seveda smo ga kupili pri družini Rutar.
Mogoče bi samo na kratko predstavila našo izkušnjo z nabavo psa in mogoče samo malo pomagala k odločitvi bodočim lastnikom bernijev, kako je pomembno, da se kupi kužka pri pravih ljubiteljih psov, katerim ni pomemben samo denar, ampak, da bodo kužki prišli v prave roke in jih bodo novi lastniki res imeli radi, ne pa jih imeli za okras, ter zaprte v boksu.
Ko smo zvedeli, da lahko od Kitane dobimo mladička je bilo veselje nepopisno, čeprav smo bili v stanovanju in s tem omejeni na majhen prostor, smo se odločili, da bomo storili vse, da se bo naš kuža odlično počutil, dokler se čez dva meseca ne preselimo v hišo.
Od kotitve pa vse dokler nismo odšli kužka izbrat smo vsak teden komaj čakali na nove slikice, da vidimo kako kužki napredujejo in če slikic ni bilo že v torek, je bila nervoza na višku. Najbolj všeč, pa nam je bilo, da si lahko vsak trenutek dobil odgovor na kakršnokoli vprašanje, ali po telefonu ali po meilu, vedno sta Borut ali Tatjana bila pripravljena pomagati.Ko smo izbrali ime in šli Basta izbrat med štirimi bratci, bila še je ena sestrica, pa je bil najlepši trenutek, saj na slikicah imaš svojega favorita, ko pa vidiš te kepice na kupu, pa se je težko odločiti. Mi smo bili sicer zadnji, tako da še je na nas čakal samo en mladiček. Ampak neverjetno, ko smo prišli k Rutarjevim, sem prijela kužka in takoj vprašala, kateri je sedaj naš?Bil je kuže, katerega sem držala v roki in še danes pravim, da je Bast točno vedel, da so ptujčani prišli po njega.
Takrat smo dobili veliko, veliko potrebnih informacij, spoznali smo Kitano in njene lastnike in bili smo več kot zadovoljni, da smo kužka izbrali pri tako prijetni družini, saj jaz sem samo preko interneta izvedela za Kitano in Rutarje, pri drugih se sploh nisem niti zanimala za kužke, tako da smo imeli veliko srečo. Ne rečem, da so drugi vzreditelji berncev zato slabši, ampak jaz nimam žal besede ne čez kužke in ne čez družino Rutar.
Ko je bil Bast star dva meseca smo šli po njega, takrat smo se vsi trije, jaz, moj sin in mož jokali od sreče, saj takrat, ko smo ga peljali domov, smo vedeli, da je sedaj naš, in bil je kot ena mala panda ali medvedek. Peljali smo se skoraj tri ure in niti enkrat ni bruhal ali jokal, bil je zelo priden.
Doma v stanovanju, res mogoče malce slabše spiš od začetka, saj to je tako, kot da imaš dojenčka, pa če kateri verjame ali ne se niti enkrat ni polulal :grin :grin :grin ali pokakal na tla, vse je delal na pleničke, res smo dosti hodili na sprehode in se držali navodil od Tatjane in Boruta, in res ni bilo problemov.
Ti kužki zelo hitro rastejo, tako, da smo morali hitro v hišo, kjer sedaj kraljuje in čeprav smo rekli, da ne bo hodil po hiši, sedaj je velikokrat z nami pri televiziji, pri kosilu, kjerkoli čes, saj neprestano ti kužki prosijo za našo pozornostin ljubezen. So zelo nemoteči, zelo čustveni, prijazni in niti malo ti ni težko za njih kaj storiti, saj ti to poplačajo s tako hvaležnostjo in predanostjo, in če tudi kaj ušpičijo, jim ne moreš zameriti.
Se opravičujem, ker pišem tako na dolgo, vendar bi samo rada, da kdorkoli kupuje bernca, naj se prepriča ali gre prodajalcu samo za denar, ali pa stoji za svojimi kužki in želi, da so kužki zdravi, socializirani in predvsem ljubljeni od svojih lastnikov.
Velikokrat je Tatjana rekla, to ni kuža za v boks in za okras, ampak mu moraš posvetiti samo malo več časa za crkljanje, in družbo in on ti bo vedno to poplačal.
Naš Bast je takšen lepotec, da ga občudujejo vsi, in bi mogoče moral poskusiti z kakšno razstavo, vendar jaz se še zaenkrat nisem za to odločila. Ko bo pa večji pa mu bom privoščila kakšno pravo punco za vesele urice in upam, da bodo mladički tako čudoviti kot on.
Še enkrat hvala družini Rutar, da smo lahko dobili njihovega Bernca, in če kdo okleva pri nakupu, kar pogumno, ne bo vam žal, saj nam je naš Bast zelo polepšal vsakdan in ne znamo si predstavljati dneva brez njega.
;)

Nataša    29 januar 2010 18:01 |
Čestitke Kitani! In seveda tudi družini! Zelim vam, da bi Kitanina brejost minila brez zapletov in da skoti vsaj pol tako dobre bernije kot lansko leto!

Lepe pozdrave od glasnega Barona


63
Vnosi v knjigo gostov
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »

Ura

Anketa

S kakšno vrsto hrane hranite vašega psa ?
 

Vremenska napoved