#

Knjiga gostov

Vpis v knjigo gostov


bast    24 februar 2011 09:06 |
Živio! Danes je pri nas "fešta" saj jaz praznujem 2. rojstni in zato vsem bratcem in sestrici iz legla 2009 želim vse najboljše. Mamici Kitani pa pošiljam poljubček in ji želim čim več zdravih mladičev. Lep pozdrav družini Rutar. Bast :grin

Ruby iz Mengša    22 februar 2011 09:09 | Mengeš
OcenaOcenaOcenaOcenaOcena
Dragi bratci in sestrice,

danes 22.2.2011 praznujemo 1. rojstni dan. Želim vam vse najboljše, eno dobro kost in obilo objemov vaših lastnikov.

hov hov

sestrica Ruby

p.s:jaz dobim tortico

Baron&Nataša    19 februar 2011 18:07 |
OcenaOcenaOcenaOcenaOcena
Pozdrav Kitani in celotni družini Rutar!

Čestitke ob potrditvi brejosti Kitane. Veselimo se novih polbratcev in polsestric. Kitana, naj bo tudi ta kotitev brez problemov. Upam, da se bomo kmalu videli.

Baron vsem pošilja poljubčke in ogromen HOV-HOV.

RUBY    30 avgust 2010 07:50 | mengeš
Mami Kitana živjo.
Oglašam se ti, da ti povem, da sem včeraj na pikniku tvojih potomcev preživela prekrasen dan. Prav fino je bilo, da sem spet videla moje sestrice, bratce , posebej pa tebe. Seveda sem bila zelo vesela tudi Rutarjevih, za katere vem, da me imajo tudi zelo radi, tako kot jaz njih. Zelo dobri so bili tudi vsi priboljški, ki jih je Tatjana delila med nas kužke. Neizmerno sem užival v igri, sprehodu...
Moja lastnika Mojca in Srečo sta mi naročila, naj se v njunem imenu zahvalim Borutu in Tatjani, ki sta organizirala to prekrasno srečanje in nas pogostila.
Še enkrat hvala in lepo se imejte vsi ter da se čimpreje spet vidimo.

Tvoja Ruby

RUBY    05 maj 2010 19:36 | Mengeš
OcenaOcenaOcenaOcenaOcena
DRAGA MAMICA KITANA,

jutri praznuješ svoj 5. rojstni dan. Ob tvojem prazniku ti želim, da bi še mnogo,mnogo let brezskrbno tekala po travnikih in uživala v pozornosti, ki ti jo namenjajo tvoji lastniki-Rutarjevi. Zahvaljujem se ti, da si mi podarila življenje in skrbela-seveda ob pomoči tvojih/Tatjane, Boruta, Tineta in Luka/ za mene ter moje bratce in sestrice prve tedne mojega življenja.
Sporočam ti, da se v novem domu prav fino počutim. Tudi muc Jaka in psička Nika sta že moja prijatelja. Sem malo trmasta in se branim povodca, toda me bodo že naučili, da mi bo tudi takšna hoja v veselje.

Uživaj v svojem prazniku.

Tvoja RUBY,

p.s.: čestitki se pridružujejo tudi moji lastniki-Mojca, Srečo, Tina in Rok, ki me imajo neizmerno radi.


63
Vnosi v knjigo gostov
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »

Ura

Anketa

S kakšno vrsto hrane hranite vašega psa ?
 

Vremenska napoved