#
Brošura veterinarske uprave RS
četrtek, 27 maj 2010
novice.gifVeterinarska uprava Republike Slovenije je izdala knjižico z naslovom "O odgovornem lastništvu psa". Namen publikacije je posredovanje pomembnih informacij lastniku od takrat, ko se odloči za nabavo psa, do trenutka, ko se mora od psa posloviti. Gre za kratka navodila za ravnanje s psi, za katera na upravi upajo, da bodo lastnikom in skrbnikom pomagala pri vsakodnevnih vprašanjih glede ravnanja s psi.
Brošura bo brezplačno na voljo v veterinarskih ambulantah, objavljena pa je tudi na spletni strani veterinarske uprave . V kratkem bo na voljo tudi v angleškem jeziku. Izid knjižice je nadaljevanje delovanja veterinarske uprave na področju ozaveščanja slovenske javnosti v zvezi z odgovornim lastništvom živali, ki ga je začela v letu 2008 z medijsko akcijo z naslovom Moja žival, moja odgovornost.
Z dovoljenjem Veterinarske uprave Republike Slovenije lahko knjižico prenesete tudi iz naše spletne strani in je v PDF formatu katera ohrani oblikovno podobo originalnega dokumenta. Za branje PDF dokumentov potrebujete brezplačni program Adobe Acrobat Reader. Brezplačno brošuro si na vaš računalnik lahko presnamete z klikom tukaj. Imejte svojega psa radi. Rutarjevi

 

Ura

Anketa

S kakšno vrsto hrane hranite vašega psa ?
 

Vremenska napoved